Parayı Mıknatıs Gibi Çeken Dua

 Bazı zor zamanlarda her insanın bol miktarda paraya ihtiyacı olur. Hatta tabiri caizse parayı mıknatıs gibi çeken bir şansa ihtiyacı vardır. Oysa hayatta şans dediğimiz her şeyin yolu muhakkak etkili dualardan geçmektedir. Yer gök dua üzerine kuruludur bu nedenle her türlü istek için, yardıma muhtaç olduğunuz her an için elinizi açabileceğiniz bir Rabbiniz vardır.

Şüphesiz ki, hiçbir insanın Allah’tan başka kimseye verilecek hesabı ya da bir borcu olamaz. Şüphesiz ki, bir insana Allah’tan başka kimse etkili şekilde yardım edemez. Bu inanç ve güven ile yola başladığınızda, açılacak kapılara ve yaşayacağınız mucizelere inanamayacaksınız.



Sizlere mıknatısla çeker gibi para getirecek dualar, bereket ve rızık duaları ile dilek dualarıdır. Siz yeter ki gönlünüzü ferah tutun ve elinizden geldiği gibi çalışın ve gayret gösterin. Bir insanın dua etmesi için illa gerekli bir kalıp bulunmamaktadır. Bu nedenle sizler yine içlerinizden geldiği gibi Allah’a el açıp, dileklerinizi gönlünüzce dile getirin. Bu dualar yalnızca isteklerinizi daha etkili biçimde yerine getirmek için vardır.

Bol Bol Para Getirecek Dualar

Allah’ın isimleri, mucizelerle dolu, sizlerin içlerine inanamayacağınız ferahlıklar veren isimlerdir. Birçok duanın arkasında da yine bu isimler yer alır. Esma zikretmek, ancak anlamını biliyorsanız ve gerçekten gönülden yapıyorsanız, dilek kapılarınızı açacaktır.

Bol bol para elde etmek için elinize bir para alın. Paranın değeri hiç önemli değildir. Bu paranın üzerine 201 defa En- Nâfi ve 256 defa da En- Nûr esmalarını zikredip, üfleyin. Bu parayı yanınızda hatta mümkünse cüzdanınızda taşımanızı tavsiye ediyoruz.

  • En Nâfi, herkese ve her şeye sürekli olarak hayır ve yarar sağlayan, yararlı şeyler yaratan anlamına gelmektedir. Bu esmayı zikredecekseniz, zikir sayısı 201’dir. Zikretme gününüzü mümkünse Cumartesi günü seçmeniz tavsiye edilmektedir. Zikrin en etkili olduğu günün bu gün olduğu söylenmektedir. Bu zikri sürekli olarak tekrarlayan kişi her ne işe girişirse girişsin, fayda sağlar ve başarılı olur. Dolayısıyla başladığı her işten kazanç sağlar. Yeni bir iş kuran, hayırlı bir işe giren herkes helal ve bol kazanç için bu zikri dilinden eksik etmemelidir. Maddi ve manevi her türlü yokluğa ve sıkıntıya iyi gelmektedir. Kısacası rahatın ve huzurun kapı anahtarıdır.
  • En- Nûr, bütün alemleri nuru ile aydınlatan, körlüğü olan varsa, nuru ile görür kılan anlamlarına gelmektedir. Bu esmayı zikredecekseniz, zikir sayısı 256’dır. Zikretme gününüzü mümkünse Cuma günü seçmeniz tavsiye edilmektedir. Zikrin en etkili olduğu günün bu gün olduğu söylenmektedir. Bu zikri sürekli olarak tekrarlayan kişi, içinde bulunduğu üzüntü ve kederden tez zamanda kurtulur. Mutluluk ve huzur kapıları ona açılır. Kişinin basireti nurlu olur. Bu nedenle maddi sıkıntılar dahi kişiye üzüntü vermez, aksine çözüm yolu bulması kolaylaşır. Çevresinde saygınlaşır.

Eğer başka bir dua ile de niyetinizi pekiştirmek istiyorsanız, 10 defa İstiğfar, 10 defa Salavat-ı Şerife, 7 defa Tekbir ve 10 defa da Kelime-i Tevhid okuyarak, ardından Ellezıne kale lehümül nasü innen nase kad cemeu leküm fahşevhüm fe zadehüm ımana ve kalı hasbünellahü ve nı’mel vekil” demelisiniz. 450 adette “Hasbünellahü ve ni’mel vekil” diyerek “Fen galebu bi nıymetin min Allahü ve fatlin” deyip duanızı sonlandırabilirsiniz.

İstiğfar Duası

İstiğfar duası, aslında işlenmiş olan tüm günahlar adına bir af dilemek ve duyduğun pişmanlığı dile getirmektir. Dua gusül abdesti alındıktan sonra okunmalıdır. Gusül abdesti alındıktan sonra 2 rekat namaz kılınır ve dua okunur.

“Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe’l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve’l-hayyü’l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ. Ve es-elühü’t-tevbete ve’l-mağfirete ve’l-hidâyete lenâ, innehû, hüve’t-tevvâbü’r-rahîm.”


Bu dua illa paraya ihtiyacınız olduğu anlarda değil, her an ve her pişmanlığınızda okuyabileceğiniz bir duadır. Bu duayı okuduktan sonra dilerseniz iman tazelemek için Amentü duasını da okuyabilirsiniz.

Salavat-ı Şerife

Salavat-ı Şerife, Peygamber Efendimizi anmak, ondan bahsetmek ve ona selam göndermektir.

“Allahümme salli ala seyidina muhammedin ve ala ali seyidina muhammed.”

Tekbir

” Allahu ekber, Allahu ekber. La ilahe illallahu Allahu ekber. Allahu ekber ve lillâ ilhamd.” şeklinde okunmaktadır.

Kelime-i Tevhid

“La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah” şeklinde okunmaktadır.










Diğer bir uygulama;



Para, Şans Ve Bolluk Bereketi Mıknatıs Gibi Üzerinize Çeker

Bu Duanın Da Çok Tesirli Olduğu Söyleniyor.. Belirli Bir Adeti Yok. Sadece Daha Etkili Olabilmesi İçin Venüs Ve Jüpiter Saatlerinde Çekilmesi Tavsiye Ediliyor.





Para, Şans Ve Bolluk Bereketi Mıknatıs Gibi Üzerinize Çeker

Bu Duanın Çok Tesirli Olduğu Söyleniyor..

Belirli Bir Adeti Yok. Sadece Daha Etkili Olabilmesi İçin Venüs Ve Jüpiter Saatlerinde Çekilmesi Tavsiye Ediliyor.

Okunacak Dua Şöyle ;

Ya Zettavli, Ya Rezzak, Ya Fettah , Ya Vehhab, Ya Kerim , Ya Gani, Ya Kavi

Not: Hepsi Birden Tek Seferde Okunacak.

Allah Dualarınızı Ve Dileklerinizi Tez Zamanda Kabul Etsin İnşallah.













Yorumlar