CS:GO SKİNLERİNİZİ BU SİTELERE KAPTIRMAYIN !



Her gün hızla artan cs:go kumar sitelerinde dolandırıcılık oranı iyice arttı. Çoğu kişinin hangi site güvenilir hangisi dolandırıcı yanılgısına düştüğü bu durumda Penguendosyası ekibi olarak sizler için en popüler scam siteleri araştırdık. Siz siz olun CS:GO Dolandırıcı Siteler ‘e paranızı kaptırmayın !

SCAM NEDİR ?

Türkçe karşılığı “aldatmaca” anlamına gelen scam kelimesi son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz bir kelime haline gelmiş durumda.

SCAM SİTELER SADECE CS:GO’DA MI OLUR ?

Scam siteler sadece cs:go ile bitmiyor maalesef. Online bahis siteleri , e-ticaret siteleri , borsa siteleri vb. gibi bir çok platformda artık boy gösteriyor. Artık sadece bu siteler ile sınırlı kalmıyor ve facebook,twitter,instagram,steam gibi platfomlarında artık kopyaları yapılıyor.Bu sitelerde yine scam kelimesinin türkçe karşılığı olan “aldatmaca” kelimesi ile bütünleştiği çok açık bir şekilde görünüyor.

KOPYALANMIŞ SCAM SİTELERİ NASIL ANLAŞILIR ?

Kopyalanmış aldatmaca siteler genellikle kullanıcının sosyal medya hesaplarını,kredi kartı bilgilerini,oyun hesaplarını doğrudan hedef alır. Peki kopyalanmış scam siteleri nasıl anlaşılır sorusuna gelecek olursak. Aslında bunu anlamak cs:go scam sitelerini anlamaktan daha basittir. Size gönderilen linke girdiğinizde devam etmek için lütfen steam hesabınız ile giriş yapın gibi linkler açılıyorsa ilk olarak Url dediğimiz alan adını kontrol etmeniz gerekli.Eğer steam’in resmi web sitesi ile aynı alan adına sahipse hiç çekinmeden girebilirsiniz.

CS:GO SCAM SİTELERİ NASIL ANLAŞILIR ?

Scam siteleri farketmek aslında o kadar zor değildir.Bir çok cs:go kasa açma sitesi belirli miktarlarda 1-2 doları geçmeyecek şekilde bir bakiye verirken , bu rakam scam sitelerde 10-15 dolar hediye bakiyeye kadar çıkabiliyor.Eğer ücretsiz verilen bakiye ile kâr etmişseniz ve site sizden deposit (Mevduat) istiyorsa o siteye paranızı veya skinlerinizi yatırmadan önce youtube gibi sosyal platformlarda daha önce siteye para yatırıp eşya çeken olmuş mu ? gibi durumlara bakmanız gerekli.Videolar’da ise şu konuya çok dikkat edilmeli bazen videoları scam sitelerin sahipleri youtube üzerine yüklemekte bu durumda kullanıcılara site güvenilir düşüncesini vermekte , eğer videonun site sahibi tarafından yüklendiğini düşünüyorsanız.Videonun alt kısmında bulunan “beğen/beğenme” butonlarının oranlarına ve yorumlara bakmakta fayda var.

SCAM (FAKE) SİTELER LİSTESİ

http://dropskinz.net
https://csgoclick.com
http://buckslike.com
https://csgoice.com
https://skinsproject.pl
https://opencase.online
https://goldloot.su/

SCAM SİTELERE BİR ÖRNEK VİDEO :

15 Dolarlık bir hediye bakiye vermekte.Kasaları açtığınız zaman en pahalı eşyanın çıkması neredeyse garanti ! , fakat iş eşyayı siteden almaya geldiği zaman 5 dolar deposit (mevduat) istemekte.5 Dolarlık deposit (mevduat) yatırdığınız zaman bu seferde 10 dolar deposit (mevduat) istiyor ve rakam arta arta devam ediyor.











Editör Notu: Scam kontrolu için aşağıdaki siteyi kullanabilirsiniz.

https://www.scamadviser.com/






























Yorumlar